sunnuntai 1. marraskuuta 2009

Jeeps. Sain vihdoin valmiiksi vaelluskarttani eli suunnitelman, josta ilmenee, mitä aktiviteetteja meinaan ja haluaisin tehdä 09-10... Ihan kivasti on tullut jo kaikkea suoritettuakin. :)
Koska mulla ei oo käytettävissä koko viiden vuoden vaeltajuutta, tulkitsen surutta aktiviteetteja tehdyksi, jos se on tapahtunut vuonna 2008 tai sen jälkeen. Esim. SWOT-analyysin ja EA-kurssin oon näin suorittanut :P

Tänä syksynä suoritin Arjen taidot: Kansalaisopistoaktiviteetin osallistumalla Vanajaveden opistossa valokuvauksen peruskurssille ja järjestyksenvalvojaperuskurssille. Työ ja talous: Kehityskeskusteluaktiviteetin suoritin koulussa 28.10., kun kävimme tiimissäni kehityskeskustelun. Oli ihan hyvä, että jokainen sai sanoa, mitä halusi ja antaa palautetta kaikille ja kaikesta (;

Suunnistus: Autosuunnistusaktiviteetti suoritettiin tänä viikonloppuna HAPin Nauriskisassa,
Mustat ristit palaa, jonka muuten voitti Sputnik-vartio kokoonpanolla Tiina, Sini, Siri ja vieraileva-tähti-
Sanna. Jee :D Elsakin osallistui mutta toisessa kisavartiossa.
Ensi vuonna me sitten järjestetään Nauriskisa!! Jännää; mitäköhän siitäkin tulee ;>

JaPot oli hankkinu Nauriskisalle kiertopalkinnoksi miekan, jota me hienosti pidellään tässä kuvassa :D Kololle se saadaan tuotua vasta, kun Japot on saaneet kaiverrettua siihen tarvittavat asiat..

Tämän kuun lopussa me mennään vihdoinkin suomiprojekteilemaan!

2 kommenttia:

  1. Mulle tulee hiukkasen kiire tai jotain ton vaelluskartan kaa..en ole vielä nimittäin alottanutkaan sitä..mutta hitto kun noita koulutöitäkin on...ja kaikkien palautus viikolla 48, koska meidän pitäisi mennä reissuhun..saas nähä kuinka kerkiän.

    VastaaPoista
  2. Eihän sillä vaelluskartalla niin kiire oo... Tai siis että sen voi tehdä vaikka siellä reissussakin, kuten Henna joskus syksyllä ehdottikin.
    Ja sen pointti on mun mielestä se, että tulis katsottua, mitä aktiviteetteja kukin haluaisi tehdä... ja kun joku kuitenkin haluaa tehdä jotain sellaista, johon tarvii muitakin ihmisiä, osaisi sitten alkaa ajoissa kyseleen, ketä kiinnostais.
    Eli siis ei paniikkia, Laura (;

    VastaaPoista