maanantai 29. kesäkuuta 2009

Joskus mietitiin, että tehtäisi osana Woomalin suorittamista Senegal-aiheinen lautapeli lippukunnalle, joita esim nuoremmat ikäkaudet voisivat käyttää... Oon googlaillu Senegal-sivuja ja tässä muutama linkki.

2 kommenttia:

  1. Senegal pelistä voitais tehdä mahdollisimman toiminnallinen ja helpposääntöinen kokonaisuus. Peli tutustuttaisi käyttäjänsä Sengalin ja osin myös Afrikan kulttuuriin. Valitaan tehtävät niin et ne osin tukevat nuorempien Woomal-aktiviteetteja, jolloin peli tukee itse merkin suorittamista entistä paremmin.
    Ainahan ois hyvä et peli itsessään ei kauheasti sisältäisi erillisiä osia...saa nähdä kuin käy.

    VastaaPoista
  2. Vähän samaa oon ajatellu. Aika helppo olis tehdä sellainen perusnoppapeli, jossa ruutuja on esim numeroitu ja sitten vaikka jostain paperista tai vihkosesta luetaan pieni infopätkä ja sitten voi olla vaikka "saat loikkia kaksi ruutua eteenpäin" yms. Tuollainen sopisi ainakin pienemmille :)
    Mutta tarvisi suunnitella siitä sellainen (toteutuksesta siis), että ainakin 6 ihmistä pystyy pelaamaan, ettei tarvitse kenenkään jäädä ulkopuolelle. Tai sitten sellainen, jota voi pareittain pelata.

    VastaaPoista